Nový vůz Porsche Macan – obut do pneumatik Michelin

Nové SUV od Porsche s názvem Macan bude v originální výbavě obuto do tří produktových řad od Michelinu. Budete si tak moct užít jízdu v létě i v zimě, kdekoliv na světě.

Tři produktové řady Michelin, včetně letní novinky MICHELIN Latitude Sport 3, byly homologovány pro nový Macan. Pro zimní ježdění byl zvolen MICHELIN Latitude Alpin 2 a pro jízdu ve všech ročních obdobích MICHELIN Latitude Tour HP.

Nový MICHELIN Latitude Sport 3

MICHELIN Latitude Sport 3 je třetí generací pneumatiky nesoucí jméno Latitude pro on-road SUV vozy. Poprvé byla certifikována na vůz Porsche v roce 2002 pro první Cayenne. Vzhled nové pneumatiky byl zaměřen na image síly a výkonu se speciálním důrazem kladeným na bezpečnost, spotřebu paliva a životnost obutí.

MICHELIN Latitude Alpin 2

Zimní pneumatika vyvinutá pro ta nejvýkonnější SUV. Nabízí vylepšený záběr na sněhu, snadné ovládání a kontrolu vozidla, bez ohledu na jízdní podmínky.

MICHELIN Latitude Tour HP

Obutí pro vysoce výkonné vozy SUV. Důraz kladen na bezpečnost, ovládání a comfort jízdy. V určitých regionech se jedná o celoroční pneumatiku (např. Spojené státy Americké).

Všechny tři produktové řady reflektují strategie společnosti Michelin s názvem MICHELIN Total Performance, kde jdou inovace a nejmodernější technologie ruku v ruce, aby přinesly vysokou bezpečnost, životnost, úsporu paliva a zážitek z jízdy a to bez kompromisu v některé oblasti výkonu pneumatiky.

Rozměry homologovaných pneumatik MICHELIN Latitude Sport 3

235/60 R18 103W N0